perjantai 28. toukokuuta 2010

Tällasta tänään

Ämmälauma on kasvanut kolmeen, eli hoffikaartia edustaa Helmin ja Myytin lisäksi nykyään myös Varma (Egerian Beronika). Varma on varma, aikamoinen äitinsä toisinto joten sitä ei päästettykään sisarustensa tavoin maailmalle vaan juuttui reppana tänne ;)
Helmi on pentujen jäljiltä (ja Varmaan verrattuna) hetkittäin jo aika mummeli, ainakin ulkoisesti; kuiva ja harmaa. Lauman ohjakset sillä on edelleen tiukasti tassuissaan.
Myytti suhtautuu Varmaan kuin pikkusiskoon ainakin. Välillä pitää vähän ärhennellä ettei napero pääse luulemaan itsestään liikoja, mutta enin aika sujuu nujuten sulassa sovussa. Myyts voi jopa päätyä selälleen Varman pyöritettäväksi, ilman että täytyy repiä peliverkkareita. Blondiinille tuntuu myös olevan ihan mieleistä että sillä on nuorempi "ohjeistettava" ;) En tiedä onko tuo koira enemmän rasisti vai feministi, mutta selvästi Varma on Myytin silmissä enempi jotain kuin paimenpoika. Ämmät pelaa siis hyvin yhteen, samoin kaikki mustiaiset keskenään tilanteessa kuin tilanteessa, mutta prinsessa intoutuu edelleen helposti höykyttämään paimenta ainakin ulkona.
Ketku on oma itsensä, kaikkien pentujen ihana namusetä, joka hoitaa, ohjaa ja leikittää.  Ja on onnellinen pienestä kaverista ;) Ketku kävi uusintaluonnetestissä tuloksella +174p, laitan molempien testien osa-alueet näkyviin jahka ennätän.

Ei kommentteja: