maanantai 27. heinäkuuta 2009

Tervakoski '09

Reissu on heitetty, klassiseen tapaan nahka helottaa ja arki väsyttää.
Lauantaina oli tokot. Nappiin ei tosiaan mennyt mutta paras tervistulos ever meille joten emme nillitä ;) Joukkue oli kuitenkin maailman paras paitoineen ja plakaatteineen!
Tuomarina oli Hannele pörsti.

Paikkamakuu 10 (Siitä huolimatta että mä kuvittelin että ykkösryhmän yksilösuorituksen on ensin, enkä tarkistanut asiaa. Ihmettelin vain kun 38 huudellaan, jotta missähän se pösilö mahtaa olla. Jaa 38... 38! Ei muuta kuin koira suoraan häkistä kentälle ja ohjaaja nöyränä pyytelemään anteeksi...)
Seuraaminen taluttimetta 7 (Jälleen kerran mun pysähdys...)
Maahanmeno 0 (yllätti jäämällä seisomaan)
Luoksetulo 9,5
Seisominen 9
Noutaminen 6 (kapula tippui kerran, lähestyi mua vinosti -> päätti kiertää takaa -> huomasi taustajoukot juuri mun takana ja olisi mieluumin vienyt kapulan sinne)
Kaukot 6 (vältteli mun katsetta, nousi kolmannella)
Hyppy 5 (ohjaajalta ensin väärä käsky, istumiseenkin taisi tarvita kaksi)
Kokonaisvaik. 7 ja yht. 137,5
Johan oli kummallinen koe. Noin niinkuin mun osalta. Katrikin sanoi että olin ihan erilainen kuin aiemmin, ja siltä se tuntuikin. Mua ei oikeastaan jännittänyt lainkaan mistä seurasi sitten se etten ollut kovinkaan skarppi. Ensimmäistä kertaa ikinä myöskin ärsyynnyin koiran käytöksestä kehässä. Ei mitään hajua miksi jäi seisomaan eikä maate (ollaanko kenties treenattu seisomista enemmän viime aikoina?). Koira tajusi mokanneensa ja ehti nähdä mun otsankurtistuksen. Tämä ilmeisesti näkyi kahdessa sille vaikeassa liikkeessä eli noudossa (vältti eteentuloa) ja kaukoissa (vältteli mun [ehkä liian tiukkaa?] katsekontaktia).

Melkein kuitenkin tienattiin joukkuekisanvoitto kotiin! Saatiin jopa hetki pidellä niitä ykköspyttyjä (hienot muuten olikin) ennen kuin jouduttiin luovuttamaan ne oikeasti ykköseksi tulleelle Piffien joukkueelle. Tyydyimme siis kakkossijaan ja alamme punomaan juonia ensi vuotta varten. Vai mitä, Kentän Kauhut?! ;)

***

Sunnuntaina näytelmät joihin oli ilmoitettu sekä Myytti että Helmi. Tuomarina avoimessa luokassa oli erittäin miellyttävä käytöksinen sveitsiläinen Elisabeth Dietschi.
Myytti: EH
2v. keskivaalea, keskivahva, tyypiltään sutjakka mutta muuten harmoninen. Saksipurenta. erittäin tummat silmät. Huulipigmentti saisi olla parempi. Korvat hieman takana kannetut. Erittäin hyvä selkälinja. Kulmausket edessä ok, takana hieman niukat. Rinnan syvyyttä saisi olla enemmän. Häntä ok. Erittäin temperamenttinen ja hieman varautunut. Liikunta sujuvaa mutta siitä puuttuu potku. Erittäin hyvää yhteispeliä ohjaajan ja koiran välillä.

Helmi: EH
6v keskisuuri, merkkivärinen narttu. Merkit hyvänväriset mutta hieman liialliset housuissa. Saksipurenta. Korvat erittäin takana kannetut. Oikea korva ei oikein kannettu. Seisoo edestä ja takaa suorin raajoin. Takaa ahdas. Kulmaukset ok. Liikkeessä selkä hiukan heikko. Häntä juuri ja juuri oikean mittainen. Erittäin ystävällinen luonne. Hyvä turkki.

Etenkin Myytin arvosteluun olen tyytyväinen. Tuomari oli pohdiskellut erin ja eh:n välillä ja ilmeisesti varautuneisuus kallisti valinnan erittäin hyvään. Oli luonteen suhteen miellyttävän tarkkaavainen tuomari. Mua hiukan jännitti kuinka Mymmeli näyttelytilanteeseen ylipäätään suhtautuisi tämä kun oli sen toinen näyttely ja ensimmäinen tervistapahtuma. Pikku blondi käyttäytyi kuitenkin erinomaisen hienosti koko reissun. Kehässäkin oli enemmänkin hämmentynyt kuin varautunut :)


***

ÄS! HOO! WEE! SHW, JEE!

Kiitoksia hauskasta viikonlopusta kaverit!

1 kommentti:

Mervi kirjoitti...

Hauska oli tavata, vaikkakin pikaisesti! Joka vuosi samanlaista sähellystä, kun yrittää joka suuntaan revetä ; )

Ihana kuva iloisesta porukasta, terveisiä vaan lapsille ja sille erittäin hyvälle ellei erinomaiselle handlerille!!!!