tiistai 1. huhtikuuta 2008

Hakumuistelua ja tokoa (H)

Helmi pääsi pitkästä aikaa huvin vuoksi muistelemaan vieläkö rulla kulkee.
Ensimmäinen äijä näkölähtönä, toinen haamuna, kolmas meni piiloon sillä aikaa kun H etsi haamua. Jotain muistijälkiä hommasta oli havaittavissa: maalimiehen lähtiessä Hempan häntä pyöritti pyllyä eikä kahta käskyä tarvinnut lähteäskeen perään. Sai varuiksi joka kerralle 'tuo'-käskyn, siltä varalta että olisi kahdessa vuodessa ehtinyt unohtaa mitä rullalla tehdään. Näytöt meni ok.
Haamukin oli vielä kiva ja hoitui ihan kelvollisesti.
Sitten kun olisi itse joutunut etsimään, nenä painui saman tien maahan ja vain jäljet kelpasivat. Kiinnostus maalimiestä kohtaan ei ollut kovinkaan huimaava ja ja rullaankin tarttui vähän laiskasti. Vaati useamman kskyn ennen kuin rulla päätyi mulle asti.
Tulipahan puhattua ja sai sekin vähän vaihtelua....

***
Tokoilu sujui taas Helmin tyyliin. Tiian (E.) antamat neuvot on selkeäsit olleet hyödyksi häsläämisen vähentämisessä, seuraaminen on huomattavasti skarpimpaa ja ennakointi on vähentynyt.
Kaukot meni aivan nappiin n. 5 metristä, istumaan nousut oli teräviä ja tarkkoja. Ainoa pieni miinus oli maahanmenojen muutaman sentin sivuttaisliike. Jäävät toimi kuten ennenkin ja luoksetulossa suoraan sivulle toimii niin että sen voi ottaa kisoissa käyttöön. Hiukan räpistelee kiepsahduksessa, mutta hiotaan...

Ei kommentteja: