torstai 14. elokuuta 2008

Hertan kanssa tokoilemassa ja juoksemassa

Sunnuntaina käväistiin Saarijärvellä reenailemassa Hertan ja Hannan kanssa. Koirakon yhteistyö tokon suhteen on parantunut reippaasti ja Hertta on löytänyt itsestään aika kivan vaihteen, se on selvästi muuttunut esiteiniriiviöstä "vain" teinipossuksi ;) Se on tasapainoisempi ja pystyy "käsittelemään" viretilojaan paremmin.

Helmin kanssa tuli taas otettua enemmän kuin oli tarkoitus...
Seuraamisessa tähdättiin pitkiin suoriin ja muutamaan yllätykseen Hannan toimittaessa liikkurin virkaa. Välillä aivan mahtavaa seuraamista, välillä ei ihan niin. Mun asennosta ja asenteesta tuntuu olevan todella paljon kiinni.
Jäävätkin taidettiin tehdä? Seisomisessa muistaakseni takapalkka. Ilmeisesti meni ok, kun ei ole sen suurempaa muistikuvaa...
Kaukoissa takapalkka myöskin. Ensimmäinen bueno ja palkka ensimmäisestä noususta. Seuraavalla kertaa ei yllätysyllätys noussutkaan. Matka oli 2 askelta pidempi kuin edellinen mutta mitään muuta mun huomaamaa eroa ei ollut. Ärähdin ja toisella käskyllä nousi moitteetta. Uudelleen maahan ja istumaan. Vaihdot oli hyvät joten oli hyvä mieli vapauttaa koira palkalle.
Luoksetulokin oli mutta miten se meni -ei voi muistaa.
The HelmiPoweri puuttui taas :( Mihin se on joutunut? Tuokoon takaisin se joka löytää. Tekihän se, mutta SE helmimäinen energia on hukassa.

Ketku sentään oli reippaampi ;)
Ensimmäinen piilopaikkamakuu muistaakseni. Meni hyvin maahan ja silmää räpäyttämättä oli odottanut kun kävin n. 20 metrin päässä kaukalon laidan takana kyykkimässä ehkä puoli minuuttia.
Seuraamisessa jälleen ensimmäisessä täyskäännöksessä koiran ote löystyy. Hinkattiin täyskäännöksi jonkin verran ja ensimmäisen jälkeen ne aina menee ihan kivasti.
Liikkestä maahan takapalkalla, nopea ja nätti. Seisomisessa hiipii hiukan.
Luoksetulo aika ponneton, ikäänkuin ei uskalla tulla. Näitä pitäisi ottaa paljon lisää vauhdilla. Nyt otettiin ihan ohijuoksuna ja patukka lensi mun taakse.

Jokseenkin hatara muisti kun ei parin päivän takaisia asioita enää kykene muistamaan. Mitään erikoista muistamisen arvoista ei sitten varmaan ollut. Perustreenit ;)
Työosuuden jälkeen mentiin huvittelemaan hiekkakuopalle. Emännillä ainakin hupia piisasi kun seisottiin vain kuopan reunalla ja höykkyytettiin koirakaartia ylös-alas, ees-taas. Ihan kauhean kauaa ei tarvinnut märässä upottavassa hiekassa koirien vemmeltää kun alkoi kieli roikkua ja vauhti vähän hiipua.

Ei kommentteja: