perjantai 8. elokuuta 2008

Tokoilua killerillä

Ai että oli mukavaa :) Menin paikalle puolikuolleena mutta innostuin muiden treeniä katsellessa (ja kommentoidessa...) niin että otin innolla ja vauhdilla omatkin mikä näkyi myös koirissa. Helmikin oli taas niin täpinöissään että ehti mennä viisi kertaa maahan ennen kuin sen sai kunnolla sivulle. Miksimiksimiksi tämä sama into ei voinut olla kokeessa, kysynpä vaan.

Helmin jätin paikkamakuuseen kun piti palata autolle hakemaan unohtunut patukka. Palkkasin lihapullalla maahan, otin perusasennon ja muutaman askelen seuraamisen josta sitten patukkataistelu.
Seuraamisessa oli tarkoitus ottaa pitkää suoraa mutta ensimmäisen sähelsin itse. Kaksi seuraaavaa sujui jo ihan hyvin. Vasen käsi hakee edelleen paikkaansa mikä välillä häiritsee mutta muuten hyvä.
Kaukoissa lähes täydeltä matkalta istumaannousut, molemmat nopeita ja molemmista heti palkka. Jospa se tästä?
Noudossa luovutus melko kaukaa mutta silti lähempää kuin aiemmin. Helposti ylti ottamaan kapulan ilman mitään kurottelua. Toisella kerralla pidin kättä nyrkissä navan kohdalla, H istui ensin hiukan kauemmas mutta korjasi sitten ihan liki.

Ketkulla lyhyt paikkamakuu, ei huomauttamista. Pitäisi nyt vain muistaa treenata pitkiä maassaoloaikoja. Viime aikoina se vähä mitä on otettu on ollut tosi lyhyitä.
Seuraaminen ihanan energistä. Käännös vasempaan hyvä, oikeaan hiukan löysä, ensimmäinen täyskäännös kamala. Uusinnat jo ihan hyvät.
Noudossa muistuteltiin taas sitä paikallapysymistä. Kerran hain kapulan itse pois, seuraavalla heitolla Ketku ehti jo loikata eteenpäin kun jos edellinen oli hämy niin tän täytyy sitten olla aito! Kielsin ja käskin sivulle. Odoteltiin tovi ja annoin lihapullan jämiä. Hyvin sillä pysyi keskittyminen vaikka sai palkkaakin. Käskystä lähti lujaa hakemaan, palautus hiukan hidas, korjasi kyllä kun liikahdin. Luovutus asento olisi voinut olla lähempänä ja suorempi. Koira myös tiputti kapulan kun odotutin niin kauan mutta nosti uudelleen ja piti rauhassa.
Luoksetulo sivulle aika hyvä. Hiukan enemmän terävyyttä olisin kaivannut mutta minähän en koskaan osaa kelpuuttaa suoritusta sellaisena kuin se on.

Jos tämä moodi säilyy niin Ketkun pitäisi olla kirkkaasti valmis tokon aloon mutta mä en uskalla mennä sen kanssa. Ja mun epäluottamus kyllä näkyisi sitten kokeessa. Täytyy kaivaa jokin möllitoko ennen oikeaa.

Ei kommentteja: