maanantai 26. toukokuuta 2008

Tokokoe Keuruulla 25.5.

Molemmat oli ilmotettu kokeeseen ja tällä kertaa myös osallistuivat, joskaan menestystä ei voi kiittää... Tuomarina Salme Mujunen.

Ketku ALO0- keskeytys:
Luoksepäästävyys 9 - K oli niin onnellinen ku tuomari tuli rapsuttamaan. Se (koira siis) oikein ponnisteli pitääkseen pyllyn maassa mutta lopulta vain ei mahtanut mitään. Kun töpö vispaa tarpeeksi kovaa niin väkisinkin se pylly nousee.
Paikkamakuu 0 - Hiukan hitaasti maahan, mutta ilman lisäkäskyä. Aluksi hyvä makuu mutta sitten reagoi jostain kuuluvaan ulvontaan kääntelemällä päätään ja lopulta murisemalla. Rivistä pari koiraa alkoi murista myös jolloin K paineistui niin että nousi ylös. Ja kun ei muutakaan keksinyt alkoi tuijottaa kauempana kentän ulkopuolella olevaa naista ja kohdisti murinansa siihen. Sain käskyn kytkeä koira muutamia sekuntteja ennen täyttä aikaa.
Kytkettynä seuraaminen suoritettiin mutta tuomari ei arvostellut sitä? En saanut kehän ulko- enkä sisäpuolella kunnon kontaktia ja seuraaminen oli täynnä sijaistoimintoja joten jätimme leikin siihen.

Helmi AVOII 156p.
Paikkamakuu 10 (varmaan korvakarvatkin samassa asennossa kuin jättäessä)
Seuraaminen 5 (tarjosi seisomista koko ajan)
Maahanmeno 5 (ennakoi, toinen seuraa -käsky)
Luoksetulo 9,5 (en muista mistä meni tuo puolip.)
Seisominen 7 (ennakoi!!)
Nouto 5,5 (tätä en muista varmaksi, ainakin luovutusasento oli huono mutta taisi olla kauttaaltaan vähän moittimista)
Kaukot 8 (istumaannousut nihkeitä, tartti useamman käskyn)
Hyppy 10 (itse olisin ollut nipo ja vähentänyt puolip. melko hitaasta istumisesta esteen takana)
Kok.vaik. 8,5 (Osaava koira, ohjaaja & koira tosin vähän eri aaltopituuksilla tänään tjsp)

Että argh! Taas. Nyt puututaan tohon Helmin ennakointiin ihan päinvastaisella tavalla kuin tähän mennessä. Jatkossa saa pitkiä seuraamisia, jättö (+ mahd. paluu koiran taa), seuraa ja vasta seuraamisesta superpalkka. Tätä jonkin aikaa ja sitten aletaan vaikeuttaa ja tehdä pieniä "ansoja" sekaan. Katsotaan miten käy.Edellisestä ilmoitetusta kokeesta Ketku jäi ontumisen takia pois. Loukkasi takatassunsa takapihalla ilmeisesti Helmin kanssa leikkiessään ja ontui sitä vajaa 3 vrk. Tai ontui silloin kun oli rauhassa. Pelkkä naapurin uros riitti nostamaan virettä sen verran että että ontuminen laimeni epäpuhtaaksi liikkeeksi ja motskun näyttäminen sai sen liikkumaan ihan puhtaasti. Sen jälkeen sitten kyllä oli selvasti kipeämpi joten jäi kotiin parantamaan.

Helmi teki avoimen luokan debyyttinsä heikoissa merkeissä. Tuomarina Tuire Marjamäki ja ilman tulosta lähdettiin kotiin.

Helmi 27.4. Keuruu AVO0 94p.
Paikkamakuu 10
Seuraaminen 7
Maahanmeno 8
Luoksetulo 0!
Seisominen 0
Nouto 7,5
Kaukot 0
Hyppy 6
Kok.vaik. 7Ei kommentteja: