sunnuntai 1. kesäkuuta 2008

Niskajäykkyyttä ja muita vaivoja


Ei hyvin mene Ketkulla, ei. Ensin oireili selkälihakset ja nyt sitä on paiskattu nielutulehduksella. Rajulla sellaisella. Torstaina käytiin Mallatilla näyttäytymässä ja hakemassa Synulox-kuuri. Sanoi että treenata voi jos koira vaan jaksaa.

Perjantai ja launtai käytiin vielä peltojäljen tapaista ajamassa ja lauantaina sen verran tottistelemassa että kaveri sai pari kuvaa räpättyä. Lauantaina ei esineitä nostanut enää kunnolla ja ote patukasta oli normaalia väljempi joten nyt saapi huilia sitten sairastelunsa ajan rauhassa. Tänään huomasi aamulenkillä miten antibiootit poitsua väsyttää: reilun vartin metsässä juoksun jälkeen koira oli ihan väsy. Syödä ei myöskään enää halua. Vain nakki ja broiskun siivet menee alas, ei mikään muu. Jospa se levolla ja lääkkeillä asettuisi.

Hieronnatkin on nyt tauolla tuon tulehduksen takia. Viimeksi Erikan käydessä selkä oli ok mutta niskassa oli pientä jumia ja takajalat edelleen aika kovat. Hmmmm, kuvaa katsoessa voi miettiä että mistä hitosta niitä lihasjumeja tulee....? ;)

Ei kommentteja: