tiistai 30. joulukuuta 2008

BlondiT tuli taloon.

Hertta tuli lauantaina ja Myytti eilen, joten touhua riittää. Hertta oli vähän sitä mieltä että tokko tänne toista blondia kaivattaisiin, etenkään kun pikkulikka meinasi tulla silmille Hertan julkituotua mielipiteensä. Varsinaiset pikku bitchit. Alkujurinoiden jälkeen mahtuvat kyllä jo samoissa tiloissa olemaan, mutta enimmän aikansa ovat toistaiseksi portin eri puolilla: leikkimään kun pitäisi päästä jo Hertankin mielestä mutta se on nyt "saikulla". Erika nimittäin kävi hieromassa Helmin, Hertan ja Ketkun maanantaina ja etenkin nuorempi H saa toistaiseksi luvan ottaa tavallista rennommin.

Helmi länttäsi takapuolensa patjalle heti kun Erika sen laski käsistään. Ajatteli selvästi että tällä kertaa hän pitää varansa että pääsee käsittelyyn myös kun aina vaan Ketkua hierotaan. Sai sitten olla ensimmäinen. Rouva otti tilanteen vähän turhankin rennosti, se ei olisi millään halunnut nousta seisomaan rungon läpikopeloinnin ajaksi vaan pelkäsi joutuvansa pois. Hieronnan ajan se retkotti kuin huumattuna, silmät kiinni ja selvästi täysillä nauttien. Ei tosiaan tarvinnut komentaa olemaan rauhassa tai istua vieressä pitelemässä kiinni mutta koomasta herääminen vaati jo vähän enemmän ponnisteluja ;)
Vasen puoli on vähän tiukempi kuten viimeksikin ja kylkiluiden välissä on kuonaa. Muuten veteläs eikun hyvässä kunnossa. Hemppa nyt vaan ON rento.

Ketku on aina suunnattoman iloinen Erikan tullessa ja lähtiessä. Sillä on myös vakavia pystyssä pysymisvaikeuksia mutta se ei jaksaisi millaan maata rauhassa koko aikaa. Välillä sattuu sen mielestä liikaa ja välillä se vaan haluaisi tehdä jotain muuta. Siinä missä Helmi keskittyy hierontaan joka ainoalla solulla, Ketkun solut on pääasiassa kiinnostuneita kaikesta muusta, ettei vain mitään menisi sivu suun.
Ketkulla selkä ja takajalat tiukat, aristaa eniten suoliluun edestä, ei niinkään ristiluun alueelta. Rangasta ei löytynyt mitään aristuksia tai muita omituisuuksia.

Hertta oli ensimmäistä kertaa hierottavana ja suhtautui asiaan vähän epäluuloisesti kun ei ollut äiskäkään mukana tukemassa. Pyrittiin antamaan sille paras mahdollinen rauha joten Jussi jäi sen seuraksi kun mä poistuin lasten kanssa muihin tiloihin. Vähän levoton se oli ollut mutta antoi kuitenkin ihan suosiolla hieroa. Hyvä että hierottiin, kyllä siellä "jälkiä" auton töytäsystä oli.
Vasen puoli oli kipeämpi ja näkyi (kun näytettiin) munkin ilmään selvästi mm. siinä että vasen takajalka oli paljon jäykempi; ero oli aika hurja ennen kuin lihakset vähän lämpeni, ja siinä ettei halua istua molemmilla kankuillaan vaan siirtää painon aina oikealle puolelle. Istuu siis aina vähän vinossa ellei sitä rualla ohjaa tiukasti suoraan. Vtj. iso sarvennoinen oli selkeästi arka, samoin aristaa sen ympäristöä. Koko selkä todella tiukka. Mitään ei onneksi kuitenkaan ole varsinaisesti rikki. Hierotaan maanantaina uudestaan, samoin Ketku.

Ei kommentteja: