torstai 19. kesäkuuta 2008

Ensimmäinen Egerian kennelpäivä

Pentuset palasivat synnyinseudulleen kun Team Egerian kokoontui 14.6. Kannonkoskella. Ihan kaikki eivät paikalle päässeet mutta loput olivat sitäkin aktiivisempia. Alunperin suunniteltu koko viikonloppu kutistui yhteen päivään mutta paljon sitä kerettiin siinäkin. Yllättävän hyvin naperot jaksoivat koko päivän aktiviteetit. Saattoivat olla kotimatkalla hiukan väsyneitä, mutta eiköhän taas kotona jaksettu remmastaa...

Aamupäivä meni tottistellessa ja kuvia räpsiessä. (Tulossa)
Ruuan jälkeen vuorossa oli koiratoto. Reipasta räpiköinti ylämäkeen. Matkalla ollut mutka aiheutti viivästyksiä monelle kun omistaja ennätti kadota näkyvistä. Ihan vertailukelpoisia ajat eivät sikäli ole. Paremmalla onnella ensi kerralla ;) Ehdottomana voittajana selvisi Myytti, jonka ajaksi kellotettiin tasan 10s! Pistäen siis paremmaksi kuin aikuiset koirat: Helmi 12s ja Hertta 12.6s. Pennuista seuraavana viuhahti Elsa ajalla 13s. Elsa pinkoi matkan vielä kahteen kertaan kommunikaatioerheen vuoksi vain pienellä huilitaolla.

Rankan juoksuosuuden jälkeen juostiin lisää eli vuorossa oli viestiä. Jokainen osoitti olevansa hoffi ja sukunsa vesa: hippulat viuhuen painettiin menemään ohjaajien välillä. Kenenkään ei tullut mieleenkään poiketa matkalla minnekään. Myytti muodosti pienen poikkeuksen; se juoksi äiteensä tassunjälkiä ja kirmasi molemmissa päissä ohjaajan ohi äiskän nenän alle. Kun Helmi vietiin tarpeeksi kauas (ja siis _kauas_) niin siltäkin löytyi jarrut jo ohjaajan kohdalla. Ainakin mulla oli todella hauskaa seurata intopiukkana pinkovia hoffilapsia joten viesti pysyttelee ohjelmistossa tulevissakin tapaamisissa. Tiedä vaikka saataisi uusia harrastajia lajiin ;)

Kahvittelun ja huilitauon jälkeen oli vielä paikalla olijoille jälkirääkki. Tasoon nähden taisi Helmillä olla "heikoin" suoritus ;). Tytöt (Myytti&Ruska) teki hienoa ja tarkkaa työtä vaikka kokemusta ei paljoa vielä olekaan. Hakukoira -Panu oli vähän sitä mieltä että ilmavainulla sitä on ennenkin pärjätty.

Mukavaa oli ja toivottavasti tavataan pian uudelleen!

2 kommenttia:

Mari & Mytyskä! kirjoitti...

HEIIIII!!!!
Ttä lukiessa tulikin mieleen, että joko kohta treffaillaan uudestaan?
Tietää vinkua ajoissa vapaata ;)

Täti Täpinä kirjoitti...

Syksyllä on tulossa :) Päivää ei ole vielä lyöty lukkoon joten saa heittää vaihtoehtoja :P