sunnuntai 1. kesäkuuta 2008

Ponteva Panu


Paviaani!

Panu (Egerian Avalloc) 10kk oli kylässä muutaman päivän. Vauhdikas "pieni" koirapoika. Ensimmäisenä päivänä vakavasti harkitsin josko lykkäisin sen varastoon viikonlopun yli... Mutta kun koira asettui taloksi ja huomasi etten lipsumisia hyväksy niin asia harvinaisen selvä. Sen jälkeen se oli oikein mukava nappula.

Viettejä ja vauhtia tuohon on pakattu kyllä tiukkaan. Jopa niin tiukkaan että välillä meinaa väkisin purskahdella yli. Jospa varoventtiilit vanhemmiten toimisivat vähän hillitymmin. Harrastuskoirana oikein kiva mutta sohvankoristeena taatusti painajainen. Eve & Antti hakivat vilkasta harrastuskoiraa joten siitä saitte. Mitäs tilasitte! Hyvältä tuo yhteistyö näyttäkin, lisää vaan samaa rataa.

Tehtiin mm. muutama eväsjälki viikonlopun aikana. Töhötykseltä ei meinannut idea alkuun mennä perille mutta kyllä sieltä sitten vähän jäljestystäkin saatiin esille. Lopulta bongasi jäljen vielä ihan itse kun leikitin sitä nurtsilla ja annoin mennä vapaana autoon. Juoksi mun tekemän jäljen vierestä, ei muuta kuin liinat kiinni ja takaisin. Eli jospa sinne pieneen pääkoppaan olisi jotain mielikuvaa jäänyt, nyt vaan ahkerasti kotona harjottelemaan!

Ei kommentteja: