keskiviikko 25. kesäkuuta 2008

Kurjaa on....

Ei nyt taas mäne ihan napilleen asiat.

Koska mun työvuoro alkaa siinä klo 20 kieppeillä niin yhteistreeneihin pääsee vähän nihkeästi. Tai pääseehän sitä mutta joutuu poistumaan niin aikasin ettei siitä ole iloa kellekään. Tai onhan se kiva kavereita käydä morjestamassa silloin tällöin.

Tosin voi vaihtoehtoisesti tehdä myös niin että kehittää jonkin ongelman, kuten vaikka rikkoo autonsa ja soittaa sitten kaverit hätiin. (Kiitos vaan avusta, Pekka ;)) Näin tulee morjestettua vanhoja tuttuja sekä tavattua uusia mielenkiintoisia persoonia. Että jotain hyvää sitten kai tässäkin.

Agitreenit jäi välistä koska autolla ei pääse minnekään. Töihin kuljen bussilla mikä tarkoittaa 50min työmatkaa suuntaansa. Mikä taas tarkoittaa 13,5h yksinoloa koirille. Ja että sitä vähääkään ei treenata; tulen töistä, käydään lenkillä, menen nukkumaan, käydään lenkillä, menen töihin... Onneksi J on todennäköisesti kotiutumassa huomenna niin on edes yksi harmi vähemmän.

Eteenmeno on nyt meillä tän hetken projekti, sen kanssa olen lepsuillut ja se näkyy. Molemmat kyllä irtoavat hvyin mutta mistään muusta ei sitten olekaan takeita. Helmin kanssa palataan reilusti taaksepäin jotta saadaan etenemisestä taas suora.
Helmillä on edessä sekä viesti- (Hw pk-mestis syyskuussa) että tokokoe (hw tokomestis 27.7.) joten treenitaukoiluun ei nyt olisi juuri varaa.

Ketkulla ei ole kokeita suunniteltuna, enkä toistaiseksi suunnittelekaan ennen kuin tilanne tästä vähän järkiintyy. Lisäksi sillä on taas selkä/niska jumissa ja kipeä. Liikkumisessa se ei mitenkään näy mutta se on alkanut taas hieroa selkäänsä lattiaan ja lihakset ovat ihan kovat. Mutta ruokahalu sentään on palannut kun Hempukan juoksu loppui. Nyt syö taas normaalisti. Hyvä niin, selkäranka törröttää jo suht ikävästi.

Molemmat on nyt sitten kesäajan kokeeksi takaisin nappularuokinnalla. Lähinnä siksi että ei tarvitse kuskata lihoja sinne tänne mukana reissatessa. Ja sitten ihan että nähdään onko mitään eroa raakaruokintaan verrattuna.

Ai niin. Myöskin kuvat odottavat käsittelyä ja kotisivut päivitystä kun en kotona ehdi muuta kuin nukkumaan/ulkoiluttamaan koiria. Jospa ensi viikonloppu ehdittäisiin olla kotona eikä reissussa niin saisi nekin pois päiväjärjestyksestä.

3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

No voihan mähmä! Kestämistä sinne vaan, kesäkuun alussa meni omasta autosta jakopään hihna...

Tiia, Riitti ja Käämi kirjoitti...

Tsemppiä kokeisiin! Miekin tahtoisin. Tosin vähän on vielä kesken kaikki! :D Eikä tokoa oo otettu sitten edellisen kisan... Pitäs ryhdistäytyä!

Anonyymi kirjoitti...

Eksyin lukemaan teidänkin blogia. Onpas teillä kyllä ollut äksöniä kerrakseen ja tietysti kaikki sattuu samaan aikaan. Tsempitykset ja terkkuja :).