maanantai 29. syyskuuta 2008

Palauttavat "pikkutreenit", my ass.

Tarkoitus oli käydä Hempan kanssa leikkimässä kentällä kun sinne menin muutenkin. Tulos: Puolen tunnin tehotreeni... Kyllä, häpeän.

Seuraaminen sitä samaa, kontakti hyvä, tiiviys puuttuu. Noudot aloitettiin ihan lähelläpitämisellä ja silittelin siihen. Itse noudossa pientä säätöä useamman käskyn muodossa mutta toi oikein ja pääsin rauhoittelemaan siihen. Tämä otettiin pari kertaa jotta sain koiran vähän rentoutumaan, juostiin ja leikittiin.
Hyppynoudossa oli jo enemmän potkua. Kahdella ensimmäisellää kiersi takaisin ja otin liikkeen uusiksi sen kummemmitta mutinoitta. Kolmas kerta oli hieno mennen, tullen ja palatessa. Bileet oli pystyssä heti kun koira palasi esteen yli enkä vaatinut siltä kunnon luovutusta. Tässä vaiheessa olisi kuulunut juosta autolle. Mutta enhän minä nyt niin fiksu ja huomaavainen ole...
Piti vielä väkisin ottaa liikkeestä istuminen jota yllätyksekseni jouduttiin säätämään aika paljon koska koira joko meni maahan tai seisoi. Otettiin sitten ihan rauhassa ja melkein pysähdyin itsekin käskyä antaessa jotta varmasti istui.
Viimeisenä eteenmeno. Sori Hemppa, mamma möhli. Ensimmäinen oli yhtä kaaosta joten oli pakko ottaa uusiksi.

Ketkun kanssa puuhailtiin vähän kaikkea pientä. Mm. hyppynouto. Seuraamisessa edistää taas voimakkaasti. Mun on hirveän vaikea palkata sitä oikeaan suuntaan, täytyy kuivaharjoitella. Eteenmenon sotkin tälläkin kertaa: luulin että K näki pallon mutta ei ilmeisesti nähnytkään tai ainakaan ei nähnyt enää lähellä ollessaan joten päätyi etsimään sitä joten uusiksi. Uusinta sentään oli hyvä ;)

Ei kommentteja: