tiistai 30. syyskuuta 2008

Remmi-tokoa

Nyt onnistuin Helmin kanssa ihan vain leikkimään! No joo, otin mä sinne muutaman askeleen seuraamista ja yhden liikkeestä istumisen (joka onnistui mainiosti) mutta muuten heiteltiin ja revittiin "lättyä".

Ketkun kanssa tarkennettiin sitä seuraamisen paikkaa. Ilmeisesti jotain pientä sain kylvettyä koska koira ei enää röhnöttänyt mun jalan edessä ja pienikin vihje multa sai sitä korjaamaan itseään taaemmaksi. Paikan korjaaminen ei varmasti vaatisi enää paljoakaan muuta kuin oikean palkkaussuunnan. Miten se voi olla niin vaikeata?
Liikkeestä maahan ja seisominen on hitaita, koiran on taas hirveän vaikea jäädä siitä mun jalanvierestä. Se lähtee helposti mukaan myös kun sen jättää esimerkiksi istumaan ja poistuu itse eteenpäin. nämä on kuitenkin olleet hyvät ja nopeat, ärsyttävää.
Tauon jälkeen vielä vähän seuraamista ja luoksetulo sivulle. Sivulle kiepsahdus voisi olla tarkempi ja tulo nopeampi. kahdesta ensimmäisestä palkkasin sivulle oikeaan asentoon, kolmannesta lensi frisbee ennen kuin koria ehti kääntyä.
Ketkun kohdalla olin tyytyväinen siihen että sitä pystyy palkkaamaan lelulla vaikka kentällä oli muita koiria, sekä uroksia että narttuja. Kunniakierrokset se teki mutta se käyttää siihen sen verran tilaa mitä on käytettävissä ja antaa muiden olla.

Ei kommentteja: