keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

Helmin pikality

Rataa rakenneltiin tänään pitkään ja hartaasti x) joten meinasi tulla hiukan kiire. Liekö tieto siitä että aikaa on vähän ja se että olin jo pinkonut radalla Ketkun kanssa vähentänyt mun keskittymiskykyä ratkaisevasti kun ei meinannut multa onnistua mikään sitten millään. Helmikin meinasi jo turhautua kun akka vaan töpeksii eikä se ymmärtänyt että mitä mä kompuroin.

Otin alkuun vieraammat esteet yksitellen: muuri, okseri ja pussi. Epäröimättä meni kaikki.

Sarjassa oli hyppy x2, toinen n. 90 asteen kulmassa oikealla, muuri, kaarros vasempaan okserille, hyppy ja kulma vasempaan pussiin, hyppy x2.
Ohjasin ensin koiran edestä, jolloin se jäi mun oikealle puolelle. Hypyt vielä sujui mutta muurille ei taituttu millään, eikä muurilta okserille. Ekalla kerralla myös jäin odottamaan koriaa pussista ja ihmettelemään mitä sitten tekisinkään joten kaksi viimeistä hyppyä meni siksi plörinäksi myös.
Tovin tahkoamisen jälkeen muutettiin taktiikkaa niin että lähdin heti alusta ohjaamaan koiran oikealta puolelta, jolloin mun ei tarvinnut liikkua niin paljon ja saatoin kääntyä valssilla muurille. Vielä paremmin tämä sujui kun aloitin takaperin. Muurin jälkeen tuli katkos ja otin koiran uudelleen haltuun ennen jatkamista loppuradalle. Miulla oli nyt selvästi uskonpuute omaan etenemiseen joten en saanut koiraakaan etenemään.

Lopuksi otin vielä A:n, puomin ja kepit erillisinä. A:lla nami nousukontaktille sekä alastulokontaktin eteen; rauhallinen ylösnousu ja pysähdys alhaalla. Puomi meni ilman nameja, pysähtyi hyvin käskystä. Kepeillä sama kuin Ketkulla: meni ensin hyvin mutta sitten herpaantui. Nyt oli kuitenkin jo inan verran vauhtia suorituksessa, meinasi vain lopulta mennä höseltämiseksi molempien puolelta.

Ei kommentteja: