perjantai 4. heinäkuuta 2008

metsähortoilua ja jäljestystä

Tänään sitten toisin päin. Mia teki about 200metriset jäljet kuudella esineellä ja parilla loivalla kulmalla molemmille. Ketku hyppi, härvelsi ja puuhaili mitä lie. Kaikki esineet löytyi mutta jälkityöskentely oli enimmäkseen syvältä. Esineisiin reagoi hiukan mutta ei merkannut useimpia ilman käskyä. Esineen jälkeen ampaisi aina matkaan johonkin suuntaan ja oli sitten hoomoilasena ihmettelemässä että eikös se tänne mennytkään..? No entäs tänne? Näin jälkikäteen ajateltuna mun olisi ehkä pitänyt paremmin rauhoittaa ja saada koira keskittymään mutta siellä se ei tullut mieleen kun koira oli Ketkuksi jo liian rauhallinen. Pieni patoaminen olisi kuitenkin saattanut tehdä ihmeitä keskittymiselle.

Helmi nosti oma-alotteisesti Ketkun ajaman jäljen mutta tuli pois kun kutsuin. Odotti intona valjaiden pukemisen verran ja kun sanoin että mennään niin ampasi liikkeelle niin että koko 10m liina livahti multa käsistä ennen kuin ehdin mitään. Hiukan joutui työskentelemään jäljen alun löytääkseen ja vähän roiskaisten lähti liikkeelle, tajusi kuitenkin mokansa ja tasasi vauhtinsa. Esineet merkkasi kaikki, kahdesta ehti kulkea yli ennen kuin tajusin käskyttää. Joka esineellä meni maahan vain käskystä mutta malttoi kuitenkin mennä. Hienosti työskenteli itsenäisesti, rauhallisesti ja suht varmasti. Olisi mielellään jatkanut vielä tehtävästä vapautumisen jälkeenkin ;).

--Kiitoksia Miialle & Ronjalle treeniseurasta, mukavaa oli :D Ja Ronjan työskentelyä oli hieno seurata; tasaista, luotettavaa työtä ja reippaassa vauhdissa pysyi kuitenkin mukana suurempia juoksentelemaata. Sehän menee kuin juna ;)

Ei kommentteja: