keskiviikko 23. heinäkuuta 2008

Viikon vipatukset

Väsymys on painanut niin ettei ole saanut mitään aikaiseksi. Mitä tästä opimme? - Syö kunnolla, vaikka lapset ei olisikaan paikalla...

Treeneistä ei ole paljoa hehkutettavaa. Tän päiväiset agilityt onnistuin sivuuttamaan näppärästi nukkumalla ensimmäisen pommiin eikä täten ollut aikaa myöskään toiselle koska piti ennättää vielä kauppaan ennen töihin tuloa. Ei sillä että oisin vielä liikkeellä ollessanikaan ollut hereillä, saati kykenevä ohjaamaan koiraa. Että se niistä.

Viime viikolla oli muistaakseni ainakin Ketkun pekoilua. Tällä kertaa pistot ei olleet likimainkaan sitä mitä viime aikoina. Vähän vetämättömän oloinen oli. Omaan toimintaa sain kaksi hyvää muistutusta: etene keskilinjalla ja pidä suusi kiinni. Olen siis taas lipsahtanut vanhoihin tapoihini: kyttään koiran tekemisiä niin että unohdan liikkua ja jännitän rullan tuontia niin että hihkun ja huutelen täysin tarpeettomasti. Miten voikaan olla noin vaikeat muistaa? Kirjoittaisin että potkikaa persuksille jos vielä sorrun mutta kun tiedän että osa teistä käy tätä lukemassa eikä varmastikaan epäröi sitä toteuttaa niin jätänpä sanomatta ;O)

Helmin tokoilu takkuaa pahasti. Olen nyt monta päivää miettinyt mistä on kyse ja mieleen tulee vaihtoehtoina -liian kova treenaus (liian usein, liian paljon), valeraskaus (ei muita oireita kuin alavireys) ja sitten se että se ei ole saanut huomiota nyt kotona juuri laisinkaan vaan aina käydään kiireellä jossain treenaamassa. Ei sellaista rentoa yhdessä oleskelua laisinkaan. Siitä tosin ei ole tänä kesänä päässyt nauttimaan meidän perheestä juuri kukaan.

Joka tapauksessa Ämppä on löysä ja vireetön ja tietysti hoffien tokomestikset on parin päivän päästä eikä mikään liike toimi. Ke & to on treeninpoikasta, täytyy pilkkoa ja suunnitella treenit nyt erityisellä huolella. Perjantaina Ketku menee Miikalle viikonlopuksi, mumma tulee vahtimaan muksuja ja me loput suunnataan kohti Tervakoskea Hannan & Hertan kanssa. Jotenkin odotukset ei ole kauhean korkealla kun sunnuntaiksi on luvattu hellettä ja näyttely on edellisenä päivänä. Sateessa H toimii ihan kivasti mutta kuumuus syö motivaatiota :(

Ketkun tokoilut on sen sijaan taas ihan kohillaan :) Sitä voisi suunnitella vaikka syksyllä johonkin ilmoittavansa...

Ei kommentteja: